“​З любов’ю з Житомира”. Дмитро Раков. Персональна виставка

Культура

З любов’ю з Житомира”.

8 вересня, вул. Пушкінська, 24, 19-00, кафе Теретенія. 

Вхід вільний. Виставка Дмитра Ракова.

До святкування Дня міста у житомирській кав’ярні-кондитерській відбудеться виставка робіт відомого міського художника, автора листівок про Житомир, дизайнера, ілюстратора, а віднедавна громадського діяча, члена Молодіжної громадської ради при Житомирській міській радіі та благодійника Дмитра Ракова. 

На відвідувачів очікує історичний екскурс, а також художня подача сучасного неймовірного Житомира. Роботи Дмитра Ракова – створенні з любов’ю та теплотою до Житомира: 

– Я народився у Сєвєродонецьку, але моє коріння з Житомирщини. Мій дід родом із Коростеня, а в Житомирі живе бабуся. Я з дитинства тут бував. На канікулах. Тому я переїхав не до чужого міста, а як до старого знайомого… на постійне місце проживання, – розповідає Дмитро. 

Тому і назва циклу робіт Дмитра отримала назву “З любов’ю з Житомира”. На відвідувачів будуть очікувати інтерактиви, фотозони, затишна кавова та солодка атмосфера, а також безпосереднє спілкування з художником та автографсесія. 

Також можна буде придбати листівки від Дмитра Ракова і найкращими побажаннями ділитись ними з друзями з усієї України та світу. Адже це так просто – це “З любов’ю з Житомира”.