Мистецький проект “Слово, що єднає Україну” вийшов за межі Житомира.ФОТО.ВІДЕО.

Без категорії

Мистецько-патріотичний проект “Слово, що єднає Украіну” вийшов за межі Житомира. Зйомки нового роліку проекту відбулись у Новограді-Волинському. Місцеві активісти та волонтери Сергій Хапчук, Тетяна Дроздюк, Олександр Куценко, Анастасія Сукач, Олексій Морозюк, Юлія Михайлова, Олександр Кармазін, Марина Синельникова, Руслан Власюк, Костянтин Шнайдер зачитали вірш Володимира Сосюри “Любіть Україну”.


– Проект “Слово, що єднає Україну” – перспективний та цікавий. Брати в ньому участь – це долучатись до армії небайдужих людей, які прагнуть змінити щось у навколишньому світі. Українська мова – одна із самих красивих та мелодійних у всьому світі. Прикро, що далеко не всі українці розуміють це. Саме за допомогою таких проектів українське поетичне слово зазвучить по-новому. Хочеться вірити, що україномовних громадян в нашій країні стане більше, – каже Тетяна Дроздюк.

Нагадаємо, що проект “Слово, що єднає Україну” був започаткований Асоціацією громадських об’єднань “Нова сила” та ЖИТОМИР.today з метою популяризації української поезії та українського слова серед широких верcтв населення. За словами координатора проекту Костянтина Суського, проект все більше набуває популярності серед житомирян та гостей міста.

– Головна мета, це змусити українців, звернути увагу на величезну кількість поетів та їх поезій в Україні. Це як і поети класики, так і сучасні майстри українського слова. Також, у майбутньому плануємо працювати і з власними творами житомирян, – говорить голова АГО “Нова Сила” Костянтин Суський