Джіджі Хадід створила ботильйони для Stuart Weitzman

Невід’ємна деталь будь-якого способу модниці – це жіноче взуття. Це завершальний штрих будь-якого наряду, необхідний акцент, на який звертають увагу. Не дарма кажуть, що можна заощадити на одязі, але сумка і модна жіноче взуття обов’язково повинні бути якісними і дорогими. І якщо сумка – це аксесуар, для якого функціональність буде лише приємним бонусом, то туфлі, чоботи або балетки неодмінно повинні бути ще й максимально зручними.

Якість матеріалів, форма колодки, повнота – модна жіноче взуття може бути носінням і зручною. У ній ви день у день будете відчувати себе прекрасною зовні і впевненою в. Романтична прогулянка, захоплююча подорож або просто робочий день на ногах – від комфорту залежить ваше самопочуття.

От супермодель, яка є особою Stuart Weitzman, представила для марки ботильйони зі шнурівкою на стійкому каблуці.

Це не перший досвід Джіджі Хадід в якості дизайнера: в серпні дівчина вже представила свою колекцію одягу для Tommy Hilfiger. Тепер настала черга взуття: модель випустила ботильйони для марки Stuart Weitzman, обличчям якої вона зараз є. Ботильйони представлені в трьох варіантах: чорний «крокодил», лакове срібло і мідь, все на стійкому каблуці і з шнурками, обмотаним навколо щиколотки. Джіджі також взяла участь у створенні дизайну коробки.

Міні-колекція вже надійшла в продаж в бутіки Stuart Weitzman за ціною від 565 до 595 доларів за пару. Продажі ботильонов носять благодійний характер, і всі доходи надійдуть до фонду Pencils of Promise, разом з яким Стюарт Вайцман збирається будувати школи в Гані, Гватемалі і Лаосі.

Саме тому у різних ситуаціях представниці прекрасної статі вибирають наряди, які не тільки відповідають погоді або нагоди, але і відображають настрій. Закономірно, що кожному способу повинна відповідати певна пара взуття. Туфлі на підборах і без нього, ефектні чоботи або ботфорти, кеди або кросівки на платформі … Вибір вражаюче великий.

Жіноче взуття, яке ми пропонувли вашій увазі – ботильйони, дивно різноманітне. Ви легко знайдете як класичні моделі, які ніколи не виходять з моди, так і пари, створені з найактуальніших тенденцій.

На сайті http://www.svitstyle.com.ua/ботильоны_женские працює зручна система пошуку: завдяки сортуванню ви легко знайдете пару ботильйонів необхідного розміру, кольору, форми. Вашій увазі пропонується якісне стильне жіноче взуття – “Svitstyle” радує своїх покупців регулярними оновленнями, зручною схемою замовлення та оплати, а також знижками і акціями.