Сучасні тепловентилятори

Водяні тепловентилятори в нашій країні отримують все більшу популярність в силу того, що традиційні системи опалення характеризується низькою продуктивністю і високими енерговитратами. 

Промислові тепловентилятори марки Volcano VR2 і повітронагрівачі Defender з водяними теплоносителями відрізняються незаперечними перевагами: економічністю, екологічністю і ефективністю, які і роблять їх широко затребуваними серед наших співвітчизників. Придбати дані пристрої для створення комфортного мікроклімату на виробництві ви можете 

Суворі кліматичні умови взимку, які переважають в багатьох населених пунктах нашоъ краъни, змушують багатьох підприємців купувати і встановлювати в своїх торгових, адміністративних і виробничих приміщеннях повітронагрівачі, що володіють високою ефективністю і низькими енерговитратами. Великим попитом користуються тепловентилятори Volcano VR 1 і VR2, які, як і теплові завіси Defender, використовують в якості теплоносія.

За допомогою вбудованого в прилад вентилятора теплий потік повітря розподіляється в просторі, сприяючи швидкому і рівномірному нагріванню приміщення. Потрібний напрямок гарячого повітря в даних пристроях забезпечують напрямні жалюзі.

Однорядні повітронагрівачі Volcano VR1 і більш потужні дворядні моделі Volcano VR2 відрізняються невисоким енергоспоживанням, великою продуктивністю і довгим терміном служби. Крім того, моделі Volcano VR характеризуються низьким рівнем шуму, зручним управлінням, компактними розмірами і стильним дизайном. Їх зручно використовувати як в споруджуваних спорудах, так і на готових об’єктах.

Для великих виробничих цехів найбільш ефективними є повітронагрівачі Volcano. Вони дозволяють швидко нагріти повітря в приміщенні будь-якої площі, підтримувати потрібну температуру в автоматичному режимі завдяки спеціальним тепловим датчикам і автоматичного відключення. З їх допомогою ви зможете створити комфортні умови для людей і чутливого обладнання і при цьому знизити витрати на оплату низькоефективних традиційних систем опалення.