У Каньйоні грали RETRO21

4 листопада в нічному клубі «Каньйон» відгримів концерт житомирського гурту Retro21.

Розпочався концерт о восьмій годині вечора, слухачі з нетерпінням чекали виходу хлопців на сцену, тому зустріли їх гучними оплесками. Вже після перших секунд виступу, після перших звуків інструментального інтро, усі присутні були зачаровані, вони повністю занурились у світ музики, у світ мелодійності та чуттєвості, драйву та шаленості. Гітара, кахон, перкусія та баян у поєднанні із талантом та потенціалом, створювали магію, що торкалася кожної струни серця.

Зі сцени лунали, нові пісні, що вразили публіку, також прозвучали і уже знайомі для слухачів пісні із репертуару гурту. Нестримні танці, бурхливі емоції, загадковість супроводжували кожну хвилину виступу. Час пролетів непомітно, але глядачі не відразу погодились відпустити гурт, а хлопці, натомість, не змогли відмовити людям, які аплодували та просто вимагали виконати ще одну пісню, щоб хоча б ще трішечки продовжити насолоджуватися їхньою творчістю.

Після завершення, усі бажаючі брали автограф та фотографувалися з артистами, дякуючи їм за приємно проведений час.

Нам вдалося поспілкуватися з людьми та з перших уст дізнатися про їхнє враження:

– «Дуже круто. Мені дуже сподобалось. Вони прекрасні».

– «Неймовірні емоції. Це було шикарно».

– «Все було просто чудово, але мало, хотілося б слухати їх довше».

– «Я дуже люблю їх, і рада за них. Це уже третій концерт, який я відвідую, мені до душі музика, яку створює гурт Retro 21, ну і голос соліста, звичайно».

Також, в після концертній метушні, вдалось взяти коментар, з приводу концерту, і у соліста гурту:

– «Атмосфера была нереальной, мне очень понравилось. Просто я немного заболел, у меня с голосом очень большой trouble. Обычно, когда с ним какие-то проблемы, то я подавляюсь этому состоянию, становлюсь грустным. Но сегодня у меня был выбор, грустить, или петь. Когда я увидел всех этих людей, которые пришли на концерт, почувствовал эту атмосферу и настроение, то выбрал второй вариант. Прыгать. Беситься. Делать все, что я хочу, даже, несмотря на голос ».

Історія цих молодих, перспективних та талановитих хлопців лише починається. А цей концерт став для них впевненим кроком назустріч майбутньому. Тож, процвітання вам та успіхів.

Данилюк Вікторія

Фото: Дана Шпачук