Як обрати роликові ковзани дитині

1 Зверніть увагу на країну-виробника вироби. Не купуйте неякісні і дешеві ролики. Пам’ятайте: здоров’я дитини дорожче.

2 Подивіться на пристрій роликових ковзанів. Хороші виробники зазвичай виготовляють розсувні ролики. Ці ковзани прослужать дитині не один рік, так як при зростанні ступні розмір роликів можна регулювати (купить детские ролики в Киеве).

3 Обов’язково перевірте наявність нерівностей на поверхні з внутрішньої сторони (при раздвижении підошви ковзанів). Цей дефект створить дискомфорт дитині і погано вплине на розвиток дитячої ноги. Якісні ковзани повинні зручно і щільно облягати ногу. При виборі поміряйте не одну пару таких ковзанів, а кілька. Виберіть ті, які найкраще сидять. Якщо під час руху дитини ролики завалюються з боку в бік, то вони точно не підходять.

4 Вибирайте роликові ковзани з м’яким черевиком. Вони комфортні, добре вентилюються, однак їх доведеться довго шнурувати. Пам’ятайте, що сильно перетягувати шнурки на ногах не можна, адже через це погіршується кровообіг. Але не зав’язуйте їх слабо – це стати причиною важких травм суглобів і болючими розтягуваннями.

5 Оцініть вага спорядження. Не вибирайте важкі ролики, віддайте перевагу виробам з мінімальною вагою, щоб малюкові було комфортно. Зверніть увагу на підшипники і колеса. Для них підбирається якісний матеріал. Ролики з пластиковими підшипниками небезпечні, хоча й коштують дешево.

6 Обов’язково придбайте захист на лікті, кисті, коліна і, перш за все, на голову. А захист необхідний, адже падіння, на жаль, буде неминуче. Пластикові щитки вбережуть від синців і від саден. Можна купити шолом. Найчастіше він життєво важливий.

Давайте повторимо основны моменти

Корисна порада

Якими ж критеріями варто керуватися, щоб вибрати гарні ролики для дитини, бути впевненим, що катання в цих роликах доставить йому задоволення, а самі ролики прослужать довго? Найголовніший критерій вибору дитячих роликів – виробник! Фірмові дитячі ролики мають надійну систему зміни розміру. З ростом ноги вашої дитини можна буде збільшувати і розмір роликових ковзанів.