Міського голову Олевська звинувачують у корупції – ЗМІ. ВІДЕО

Суспільство

Міського голову із Олевська, що на Житомирщини, звинувачують у корумпованості. Складено протокол про співпрацю міської адміністрації з компаніями, власницею яких є його дружина.

Про це повідомляє Журнал Житомира.

Таке партнерство сімейна пара навіть не приховувала у своїх деклараціях, тому чиновнику загрожує позбавлення права обіймати будь-які посади в державних установах, – розповідається у відео-репортажі телеканалу “ПравдаТут“.

З тиждень тому в районному суді міста Олевська, що на Житомирщині, мало проходити слухання про корупційні діяння з боку очільника міста Олега Омельчука. На слухання він не з’явився, і засідання перенесли через те, що чиновник ніби-то не отримав повістки до суду. 14 грудня засідання відбулося, але знову – у порожньому залі, без присутності головного фігуранта справи.

Міський голова Олег Омельчук у своєму листі до судді пообіцяв надати підтвердження поважної причини відсутності наступного разу. У суді цю причину поважною не назвали, зважаючи на відсутність будь-яких матеріалів, та на два тижні відклали розгляд справи. Напередодні чиновник влаштував звіт за рік своєї діяльності із концертною програмою. На світлинах із заходу – переповнений зал та живий і здоровий міський голова на сцені.

Офіційно міський голова Олег Омельчук є самовисуванцем.