Всього 6% відвідувачок фітнес-клубів харчуються правильно

На початку року, коли багато хто прагне почати займатися спортом, ми з’ясовували, як ставляться до фітнес-клубів наші читачки.

Результати опитування показали, що майже половина респондентів регулярно займається спортом. Power-Fit.ru – сайт о фитнесе

Карту фітнес-клубу мають 64 відсотки опитаних. З тих, у кого її немає, більше половини (52 відсотки) планують її придбати. Серед головних причин, за якими дівчата займаються спортом, лідирують прагнення стати більш здоровою (50 відсотків голосів), а також бажання схуднути і «підкачатися» (по 47 відсотків).

46 відсотків опитаних відвідують фітнес-клуб від трьох до п’яти разів на тиждень, 44 відсотки роблять це трохи рідше – один-два рази на тиждень. 1,5 відсотка зізналися, що, маючи карту фітнес-клубу, поки так жодного разу і не відвідали спортзал.

27 відсотків респондентів відвідують фітнес-клуб частіше напередодні літа або Нового року. Однак переважна більшість які взяли участь в опитуванні читачок (73 відсотки) протягом усього року займаються однаково старанно.

Результати опитування показали, що більшість відвідувачок фітнес-клубів намагаються харчуватися правильно: про це заявили 80 відсотків опитаних. Однак лише 6 відсотків з них завжди вибирають тільки корисну їжу, 74 відсотка ж регулярно роблять винятки.

Найбільше в фітнес-клубахчитачок привертає тренажерний зал, в якому можна займатися самостійно (47 відсотків голосів). На другому місці опинилися групові заняття (44 відсотка голосів). 25 відсотків отримали індивідуальні заняття в тренажерному залі з тренером, 24 – можливість поплавати в басейні.

Відштовхнути від відвідування фітнес-клубу більшість дівчат (60 відсотків) може занадто велика кількість відвідувачів, для кожної другої неприйнятна задуха в залі, для кожної третьої (32 відсотка голосів) – непрофесіоналізм тренерів.

Половина опитаних заявили, що для них не має ніякого значення, наскільки свідомо їх фітнес-клуб використовує природні ресурси: заощаджує чи воду і електроенергію, здає чи на переробку відходи і так далі.