Екс-бійці “Айдару” “Бульдозер” та “Одеса” зникли в зоні АТО

Без категорії

Правозахисник Харківської правозахисної групи, колишній боєць “Айдару” Юрій Асєєв повідомив, що зниклі на Луганщині чоловіки, чиє авто було знайдене між Бобровим та Борівським, служили в “Айдарі” інформує Громадське радіо.

За словами Асєєва, один з них — екс-боєць з позивним «Бульдозер», другий — його син, третій — ще один боєць з позивним «Одеса». 

«Вони їхали з міста Щастя. Причому, вирішили поїхати дорогою повз Боровське», — розповів правозахисник.

Та додав, що є інформація про те, що на місце, де було знайдено авто зниклих, виїздили кінологи. Собаки привели правоохоронців до річки, де сліди втрачаються.

Він зазначив, що зниклі — не жителі Луганської області. На Луганщину ж приїхали на День українського добровольця у місто Щастя.

14 червня 2014 року добровольчий батальйон «Айдар» звільнив місто Щастя на Луганщині від бойовиків.

Читати також: Представники “Айдару” прийшли на сесію у Житомирі. Хочуть слово. Блокують мера та депутатів

ГУ Нацполіції у Луганській області повідомило, що між селищами Боброве та Борівське на узбіччі дороги був знайдений автомобіль, а троє чоловіків, які їхали в ньому — зникли. Зараз їх розшукує поліція разом з військовими ЗСУ.

Нагадаємо, “Бульдозер”, Олександр Бабич, –  із Житомира. Учора бійці “Айдару”  зробили декілька заяв щодо житомирського ВПК “Айдар”, до якого належить і зниклий Бабич.