Обереги у слов’ян

Обереги здавна користувалися величезною популярністю у слов’ян, і вважалося, що вони здатні захищати людину від зла, труднощів, наклепів, шкоди здоров’ю і життю, душевної тривоги. 

Вся стародавня магія слов’янських народів будувалася навколо культу Сонця, а тому слов’янські обереги мали солярні знаки. При цьому далеко не кожен оберіг здатний був захистити людину. Вважалося, що для виготовлення дійсно ефективного оберега необхідно було поєднати з цим оберегом людини. Іншими словами, кожен символ мав максимально відповідати власнику такого оберега, а тому вважалося, що універсальних оберегів не існує. 

Прикладом індивідуального оберега слов’ян є солярний знак валькірії. Його слід було носити з собою тільки тим жінкам, які бачили своє призначення в захисті свого роду. Слов’янські обереги покликані захистити людину, її будинок, її сім’ю і дітей від неприємностей, хвороб і напастей. Кожен з оберегів має своє унікальне призначення, що дозволяє людині вибрати саме той оберіг, який йому необхідний.

Втім, сам по собі оберіг не працюватиме, якщо його вчасно не зарядити. За старих часів цим займалися волхви, які спеціалізувалися на заряжении оберегів силою. На жаль, на сьогоднішній день їх практично неможливо зустріти, але є і приємна новина – амулет завжди можна зарядити самостійно, виконавши нескладний порядок дій. Перше, що необхідно зробити – знайти спокійне і тихе місце, де ніхто Вас не потривожить, і де Вам дуже затишно. Другий важливий фактор – це чисті помисли. Ви повинні щиро побажати, щоб оберіг захистив Вас від неприємностей, при цьому у Вас не повинно бути ніяких прихованих мотивів і думок про шкоду для інших людей. 

Де знайти те місце, в якому можна буде заряджати оберіг? Щоб його визначити, чи достатньо просто зосередити свою увагу на почуттях і відчуттях, згадати про основну мету, заради якої Ви це робите. Зосередьтеся на тому, від чого Вас буде захищати Ваш оберіг. Знайти краще для заряду оберега місце Вам допоможуть стихії землі, води, дощу і сонця. Найчастіше обереги заряджають біля текучої води, яка дозволяє увійти в потрібний для цього процесу стан. 

Еще лучше всего – обратитесь к специалистам. Например, в arkaimshop обереги славянские разных разновидностей, подойдут каждому.