Житомирського нардепа Розенблата виключили із БПП

Народного депутата від фракції “Блок Петра Порошенка” Борислава Розенблата виключили з фракції. Про це повідомив голова “БПП” у парламенті Артур Герасимов в ефірі телеканалу “112 Україна“.

“На фракції ми обговорювали питання зняття депутатської недоторканності відповідно до тих подань, які сьогодні ВР отримала від ГПУ. Щодо, насамперед, Борислава Розенблата, ми заслухали його на фракції, було дуже серйозне жваве обговорення, висловлювалося багато різних думок, і за результатами цього я хочу сказати, що Борислав підтримав цю позицію, було ухвалено два важливих рішення. Перше – Борислава Розенблата виключили з фракції “БПП”. Друге – фракція проголосувала за те, що ми будемо підтримувати в залі подання ГПУ про притягнення до відповідальності народного депутата Борислава Розенблата”, – сказав він.

Герасимов також додав, що призначено додаткове засідання фракції, на якому буде вирішуватися питання щодо затримання та арешту Розенблата.

“Щодо надання згоди на затримання та арешт, то тільки в середу буде розглядатися останнє шосте подання регламентного комітету. Тому ми спеціально призначили ще одне засідання фракції на 9:00 у четвер, де ми будемо додатково проговорювати ці питання та ухвалювати рішення”, – сказав голова фракції “БПП” у парламенті.

Як писав Репортер, комітет Ради визнав обґрунтованими подання на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата від Житомира Борислава Розенблата.