Олена Галагуза виходить з НСЖУ

Без категорії

Депутат Житомирської обласної ради Олена Галагуза повідомила про свій вихід з лав Національної Спілки Журналістів України, так як вважає неприйнятною її діяльність.

Відповідну заяву вона розмістила на своїй сторінці у Фейсбук.

Моя заява 

Голові Національної спілки журналістів України
Томіленку С. А.
редактора новин
Житомирського «Радіоклубу»
Галагузи Олени Володимирівни

“Висловлюю своє побажання вийти із лав Національної спілки журналістів України (НСЖУ). Оскільки не вважаю прийнятним, що осередок організації у Житомирській області захищає кримінальників та сепаратистів, а також осіб із числа її членів, які цькують захисників (учасників АТО) та їхні родини. Я не розумію, чиї інтереси обслуговує НСЖУ в інциденті між відомим добровольцем Василем Щербаковим, який під час захисту Вітчизни став інвалідом, та Сергієм Рогачем-Галкіним-Форестом (вказую усі прізвища цієї особи), який чомусь має посвідчення члена НСЖУ, не працюючи у жодному засобі масової інформації. Категорично засуджую у період війни підтримку членами НСЖУ особи, яку підозорюють у державній зраді (В. Муравицького).

Той членський внесок, яким мені можуть дорікнути, скеровую на потреби захисників, які сьогодні відстоюють суверенітет та цілісність України.

Дуже прикро, що НСЖУ перетворилася у Житомирській області на форпост кримінальних елементів.

4 вересня 2017 р. Олена Галагуза”

Сергій Форест також прокоментував цю ситуацію на своїй сторінці у Фейсбук: Днями одіозна депутатка облради (Самопоміч) Олена Галагуза, яка побувала в багатьох партіях, написала заяву на вихід зі складу НСЖУ (спілки журналістів). Це ще раз підтверджує про організацію нею провокації щодо мене. Очевидно вона перестрахувалась і вирішила не приходити на засідання правління НСЖУ, де б розбирався цей інцидент. На мій погляд цим вона побічно зізналася в організації провокації разом з колишнім охоронцем нардепа Розенблата. Вчора в кафе “Кофеджіо” на Михайлівській, де відбувся напад на мене, на запитання Володимира Тітова з газети “Субота”, працівниця кафеяка чергувала в той деньповністю підтвердила Тітову мої слова.