Жіночі пальта 2017 – актуальні тренди

Хочете створити модний осінній образ? Вибирайте пальто, і ви точно не прогадаєте! А як правильно вибрати модне осіннє жіноче пальто з урахуванням тенденцій наступаючого сезону, розповімо далі.

Осіннє жіноче пальто – стиль і комфорт. Обирайте пальта на сайті.

Верхній одяг осіннього гардероба повинен бути різноманітним – восени необхідний і тренч, і вітровка, і парку, і коротка куртка-пуховик, і шкіряна куртка, і, звичайно ж, пальто. Якщо ви віддаєте перевагу елегантності і жіночності, то пальто буде найоптимальнішим вибором.

Залежно від довжини, його можна поєднувати з брюками, спідницями, сукнями та джинсами. Відмінно доповнять образ чоботи-ботфорти, а також укорочені чобітки або ботильйони. Цей верхній одяг – найкращий вибір, якщо вам подобається строгий і діловий, але при цьому жіночний стиль.

Як вибрати осіннє пальто 2017

У модних осінніх колекціях пальто займає одне з перших місць за популярністю – практично кожен модний дизайнер представив свою варіацію цього верхнього одягу. В такій різноманітті дуже складно зорієнтуватися і зрозуміти, як вибрати пальто, яке вам дійсно сподобається і не розчарує в подальшому. Загальні тенденції такі:

широкий крій;

об’ємний комір;

довжина міді та максі;

м’які матеріали (кашемір, букле);

базові відтінки;

двобортна застібка;

накладні кишені.

Модне осіннє жіноче пальто 2017 – це перш за все зручність і комфорт. Ви не помилитеся, якщо виберете одну з наступних моделей:

широке пальто вільного крою і однотонного кольору (бежевий, сірий, чорний);

довге приталені пальта класичного фасону, з двобортною застібкою (також деякі дизайнери пропонують доповнити таку модель пальто широким хутряним коміром);

пальто яскравого відтінку – наприклад, червоне, бежеве, біле, яскраво-синє і т.д.

Для класичного та ділового стилю вибирайте другий варіант пальто з вищеназваних, і поєднуйте його з прямими брюками, спідницею-олівець або спідницею А-силуету. Також таке пальто можна підкреслити модними аксесуарами для осені.