Натуральний камінь в інтер’єрі

Все повертається до основ світобудови – до «наріжного каменя». І тому натуральний камінь в інтер’єрі XXI століття постає практично універсальним матеріалом: з нього виготовляють елементи меблів і декоративні предмети – вази, шкатулки, або для посуду письмові набори, статуї і рами.

Облицювання натуральним каменем елітних інтер’єрів стає неодмінним атрибутом статусності, високого становища в суспільстві, спроможності. Міцно утвердився в числі домінуючих – палацовий стиль. Він має  витончену, аристократичну розкіш дизайну, в якому обов’язковий дорогий облицювальний камінь – натуральний малахіт, яшма, лазурит, змійовик, чароит, нефрит.

Ампір, готика, бароко, класицизм – все це імена імперської величі і грандіозності і імена сьогоднішнього дня. Щоб винайти нові ідеї, дизайнери приходять в музейні покої. І ось за їх мотивами  виникають житлові інтер’єри, де облицювальний камінь створює відчуття дихання живого листя, руху глибокої води в іскрах відбитого сонця, наповнюють інтер’єр динамікою, здається, що ви відчувається сам рух часу. 

Але не тільки інтер’єри удостоєні натурального каменю. Облицювальний камінь натурального походження від https://www.bareksmarmyr.com/ – краще рішення для дизайну елітного екстер’єру. Фасади, вхідні групи, колони, квітники, облицьовані натуральним каменем, крім явної пишноти, дають надію довговічністості і міцності.

Суть каменю – в велич

Всякий натуральний камінь в інтер’єрі показовий. Його активна присутність в оздобленні фасадів, в декоруванні цілих кімнат і окремих предметів свідчить не тільки про хороший фінансоийу добробут, а й про почуття власної гідності власника, про його відчуття власної сили і індивідуальності. Адже все назване і є суть каменю.