Володимир Ширма привітав працівників СБУ з професійним святом

Суспільство

У Житомирі 23 березня напередодні професійного свята працівники Управління Служби безпеки України в Житомирській області приймали вітання.

З цієї нагоди до Управління завітали голова обласної ради Володимир Ширма, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин та керівник апарату обласної державної адміністрації Олексій Ясюнецький.

Володимир Ширма привітав колектив та подякував працівникам СБУ за самовіддану службу на благо рідної області та держави і побажав їм, щоб вірність присязі, професійна честь, мужність та порядність надихали на нові звершення в ім’я зміцнення безпеки України та кожного українця.

«Органи влади нашої області високо цінують вашу роботу. Ми знаємо, що Управління СБУ в області докладає значних зусиль для того, щоб підтримувати в області громадську злагоду та суспільний спокій», – сказав Володимир Ширма.

Кращі працівники Управління СБУ отримали заслужені нагороди: грамоти обласної ради, почесні грамоти ОДА, правоохоронних органів та силових структур, із якими тісно співпрацюють.

1aaaasbu1

1aaaasbu4

Прес-служба обласної ради