Коцюбко про арешт Савченко: “Люди хочуть знати, за що її посадили”

Без категорії

“Перше, що люди хочуть знати, це за що посадили Савченко.

У Савченко є популярність.

І це основна проблема, за що її посадили. Червоненко сказав дуже цікаву річ у прямому ефірі. Він сказав – якщо вона стане Президентом, нам усім доведеться терміново тікати звідси. Він мав на увазі себе та усю олігархічну депутатську еліту. І такої ж думки усі депутати, котрі сидять на потоках. І тому було терміново сплановано, «зліплено горбатого» та внесено до Верховної Ради.

Мене цікавить, як можна так ненавидити, колективно ненавидити, людину, яка не принесла вам ніякої шкоди. Причому своїм голосуванням проти Надії Савченко, вони плюнули в обличчя всій Україні. Вони голосували не проти Надії Савченко, вони голосували за те, щоб зберегти свої теплі депутатські грошові місця, за корупцію та увесь спектр схем, які вони створили для особистого збагачення.

Фактично вони показали, що для них Україна та українці, в обличчі Надії Савченко, – «бидло». Слава Господу, що в Україні немає кострів інквізиції, як в середньовічній Франції. А то наші інквізиторі спалили б Надію негайно.

Саме у цей день суд Росії засудив Надію до двадцяти двох річного ув’язнення. Це випадковість – такий збіг? Таких випадковостей не буває. Іуди продали народ України за тридцять срібників.

Савченко – це і є народ України, з такою ж страшною долею – то Майдан, потім доброволець на фронті, потім два роки російського полону. Всі депутати і всі партії користувалися Надією для своїх, як з’ясувалося, меркантильних цілей. І після всього, її знов відправили до буцегарні. Це і є трагедія українського народу. А зараз на людській трагедії піаряться політики, свідомо це роблять. Це все одне, що танцювати на похороні. Я преклоняють перед мамою надії Савченко, яка відчуває величезний стрес, як і всі ми.

Комсомольці при владі – це нащадки комуністів. І методи у них старі, відточені – спочатку послали Савченко на смерть, на фронт, а зараз хочуть відправити її до психлікарні. Так завжди поступали комуністи та комсомольці. А в Верховній Раді зібрались всі пороки, які є у людства. Це «блакитні», наркомани, казнокради, педофіли, алкоголіки. І для них народ України, в особі Савченко – це пряма загроза їх існування. Вона свідомо обрала цю дорогу, жертвуючи власною свободою, здоров’ям, життям, що б спасти український народ. Це яскравий приклад героїзму, на котрий ми будемо рівнятися. Надія – двічі герой, за спробу змінити систему. Ось пишуть в коментарях в ЗМІ, – Надія – ти молодець. Але у той же час, віддали її на розтерзання стерв’ятникам, віддали на розтерзання самих себе.

Чи має право Герой України, депутат Надія Савченко висловлювати свої думки та пропозиції щодо виходу Країни з кризи. Не тільки має, а й повинна це робити, бо народ її обрав та поклав на її плечі нелегкий обов’язок дбати про Країну, захищати інтереси народу України у Верховній Раді. Саме Бог надав нам цю людину, щоб України вийшла з цієї кризи. Як можна закривати у тюрмі Героя України з такою важкою долею.

Молодим людям, які йдуть у «тітушки» потрібно переглянути свої погляди: чи варто служити, прислужувати цим усім партіям, депутатам, які тримаються виключно на ваших штиках, і у той самий час, вони обкрадають вас та ваших рідних, довели до злиднів, до смерті ваших дітей, братів, батьків, бабусь, дідусів. Свідомість потрібно піднімати.

Прикормлений електорат, люди, яким депутати кидають кістку і вони підтримують свого депутата. Це вже на рівні рефлексів, повністю деморалізували людей, зробили з них стадо. А депутати над вами ж сміються, називають вас «лохторатом» . А в цей час ваші діти та онуки повтікали за кордон від такого життя. 20 мільйонів українців виїхало за кордон. Жах! Суспільству потрібно негайно звільнитися від таких партій та таких депутатів, що використовують подібні методи.

Депутати вважають, що кидання в них народом каміння – це незаконні дії. Але ви самі, депутати, підвели себе під ці каміння – казнокрадством, корупцією, незаконними арештами, нехтуванням Законами України. Таймер запущений та збільшує свою швидкість. Я дивлюсь на людей, що скоюють злочини проти народу, і мені їх шкода – вони хворі, але не підозрюють про це. Це їх потрібно лікувати.”

Олександр Коцюбко