Володимир Ширма оглянув недобудоване Пулинське пожежне депо

Суспільство

Майже 17 мільйонів гривень необхідно віднайти для завершення будівельних робіт та здачі в експлуатацію Пулинського пожежного депо, будівництво якого розпочато ще у 2008 році.

Задля детальнішого вивчення даної проблеми голова обласної ради Володимир Ширма разом із начальником управління ДСНС у Житомирській області Ігорем Нікітчуком оглянули недобудову та нині функціонуюче депо у Пулинах, яке знаходиться в аварійному стані.

На думку Володимира Ширми, це питання силами лише місцевого бюджету вирішено не може бути.

«Насамперед маємо спробувати отримати фінансування з ДФРР, а також за підтримки депутатського корпусу обласної ради внести зміни до Комплексної програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки, захисту населення і територій Житомирської області від надзвичайних ситуацій на 2016-2020 роки, щоби нарешті завершити будівництво депо», – зазначив голова обласної ради.

Адже питання, які пов’язані з цивільним захистом населення і територій, – вважає Володимир Ширма, – займають особливе місце у процесі децентралізації, тому кожна громада може розраховувати на підтримку як Уряду, так і влади на місцях у тих питаннях, що стосуються пожежної та техногенної безпеки.

За інформацією начальника управління ДСНС у Житомирській області Ігоря Нікітчука, приміщення пожежного депо у Пулинах наразі є чи не найгіршим в області.

1aadepo1

1aadepo2

1aadepo3

1aadepo4

1aadepo5

1aadepo6

1aadepo7

1aadepo8

1aadepo9

1aadepo10

1aadepo11

1aadepo12

1aadepo13

1aadepo14

1aadepo15

Прес-служба обласної ради