Не хваліться в соцмережах, що летите на море, – поліція охорони Житомирщини

Суспільство

У сезон літнього відпочинку, коли громадяни залишають свої домівки та їдуть відпочивати, зростає кількість квартирних крадіжок. Поліція охорони закликає жителів Житомирщини подбати про безпеку своїх осель заздалегідь.

Про це повідомляє Управління поліції охорони в Житомирській області.

Перш за все поліцейські охорони радять громадянам не повідомляти про запланований відпочинок у соцмережах і дружити із сусідами.

Як відомо, джерелом інформації для зловмисників може стати сторінка майбутньої жертви в соціальних мережах. Зараз там можна знайти всю необхідну інформацію: де людина відпочиває, з ким поїхала та коли повернеться. Тож зведіть до мінімуму афішування своєї відсутності вдома.

Замки, сейфи, пластикові вікна не зупинять любителів дармового збагачення. Натомість надійним і перевіреним засобом захисту, який додасть вам впевненості у збереженні майна, стане охоронна сигналізація, підключена до пульту централізованого спостереження Управління поліції охорони.

З допомогою сучасних засобів охоронної та пожежної сигналізації підрозділи поліції охорони по всій Україні забезпечують централізовану охорону об’єктів від несанкціонованого проникнення. До того ж, ефективність роботи цієї служби підтверджується відсутністю крадіжок з квартир та приміщень з особистим майном громадян, які перебувають під охороною.

Тож, якщо ви збираєтесь у відпустку, подорож або просто тривалий час будете відсутні вдома, подбайте про свою безпеку заздалегідь.

Щоб підключити квартиру, приватний будинок, дачу чи гараж під охорону, достатньо зателефонувати до кол-центру поліції охорони:

0-800-502-220 (безкоштовно і цілодобово)

Або за телефонами операторів мобільного зв’язку (дзвінки здійснюються згідно тарифів абонентів мобільного зв’язку):

0-970-502-220 – для абонентів оператора Київстар

0-730-502-220 – для абонентів оператора Лайф

0-990-502-220 – для абонентів оператора МТС

Працівники поліції охорони звертаються до усіх житомирян: подбайте про свою безпеку!