Динамо Київ – Аякс Амстердам. Наш прогноз

Спорт

Після чутливого поразки в Амстердамі (3: 1) киянам, щоб потрапити в груповий турнір Ліги чемпіонів, необхідно вигравати обов’язково на домашньому стадіоні, і не просто вигравати, а відігравати 2 пропущені м’ячі.

У першій грі кияни поступилися 1-3, і на своєму полі їм належить вирішити непросте завдання, відіграти два голи, за умови, що вони не пропустять. Однак зробити це буде непросто, за останні вісім матчів динамівці лише раз забили більше одного м’яча за матч супернику, що укупі з досить агресивної атакою голландців, які по максимуму використовують надані шанси, робить завдання ще важче.

«Червоно-білі» не завжди надійно грають в обороні, проте при необхідності вміють сушити гру, правда на це особливо розраховувати не варто, навіть в першому матчі у Динамо було кілька моментів, щоб скоротити розрив у рахунку до мінімуму, але вони ними не скористалися , тому «аяксіди» щоб не доводити справу до нервової кінцівки, будуть шукати шанси і попереду, тим більше, кияни напевно будуть розкриватися більше звичайного.

Швидше за все, цей матч не буде нульовим, господарі намагатимуться зламати оборону суперника, а у Аякса з’являться шанси на контратакуючу гру, а з огляду на, що реалізація у голландців на непоганому рівні, а оборона допускає помилки, то можна припустити, що нас чекає результативний поєдинок.

Вівторок, 22.00, Київ, НСК Олімпійський. Арбітр – Дамір Скоміна (Словенія). Пряма трансляція на телеканалі Футбол 2

Орієнтовні склади:

Динамо: Бойко – Кендзьора, Бурда, Кадар, Піваріч – Сидорчук, Шепелев, Буяльський – Циганков, Вербич – Бесєдін

Аякс: Онана – Мазрауі, Блінд, Де Лігт, Вебер – де Йонг, Зіех, ван де Бек, Тадич, Ейтінг – Хунтелар

Наш прогноз: обидві заб’ють. Але всі разом віримо у перемогу та вболіваємо за наших!