Житомиряни прибирали сміття на схилах Богунського кар’єру

Без категорії

Богунський кар’єр – мальовниче місце для відпочинку у Житомирі: тут є і вода, і лісова галявина, і затишок.

А ще там є сміття – багато сміття, прямо на траві, прямо у кущах, прямо під ногами. І сміття різноманітне – пляшки, наркоманські шприці, презервативи, згнивша їжа, пакети від різних сухариків і чіпсів, рваний одяг і ще багато чого, що залишили відпочиваючі після пікніків.

“Сьогодні ще раз довели що не словом, а все ж таки справою. Якщо чесно, я не уявляв всього об’єму роботи(( Житомир, досить так засмічувати місця, де ви ж самі, відпочиваєте. Ми реально втомились, але зробили. Зазначу, що ми були приємно здивовані, коли ще побачили людей, які саме сьогодні зорганізувалися і вирішили зробити природу природою, а не смітником”, – написав на своїй сторінці у Фейсбук громадський діяч і журналіст сайту Репортер Констянтин Суський, який разом з компанією небайдужих житомирян організував прибирання кар’єру цієї суботи, до якого приєдналися представники “Національного Корпусу”.

Не домовляючись один з одним на прибирання Богунського кар’єру в суботу вранці вийшли небайдужі житомиряни та представники організації “Молода Сила”. Зустрівшись на об’єкті і поєднавши зусилля, гурт зібрав цілий причеп сміття.

Що хочеться сказати: сміття дуже багато, і для того, щоб його все визбирати і вивести, потрібно багато людей, адже його об’єми – колосальні, а для того, щоб його знову не накидали – ловити забруднювачів довкілля, і проводити з ними виховну роботу.