1134-річчя Житомира охоронятимуть понад 200 поліцейських

Без категорії

Упродовж 7-9 вересня в обласному центрі пройдуть понад трьох десятків заходів, присвячених 1134-річниці заснування м. Житомира. Серед них конкурси, фестивалі, концерти, майстер-класи та виставки, фото-локації та дитячі творчі майстерні, презентації та космічний напівмарафон. 

Уже сьогодні, 7 вересня, у місті розпочнуться святкові заходи, на які запрошені жителі та гості обласного центру. На прийдешні вихідні очікується значна кількість учасників запланованих дійств.

Відтак працівники поліції відсьогодні і до 9 вересня включно вживатимуть додаткових заходів, аби жодні несподіванки не вплинули на гарний настрій та спокій учасників дійств.

Загалом безпеку та правопорядок у ці дні у місцях проведення масових заходів забезпечуватимуть понад 200 поліцейських, повідомляє Відділ комунікації поліції в Житомирській області.

Правоохоронці бажають усім лише позитивних емоцій та нових вражень.

Житомир має тисячолітню історію, тож нам є, чим пишатись і про що розповісти дітям.

Аби свято було дійсно світлим і радісним, поліцейські радять утриматись від вживання алкогольних напоїв у громадських місцях та дотримуватись інших встановлених правил під час масових заходів.