У Житомирську обласну раду впустили дітей

Суспільство

Учні 8-Б та 8-В класів житомирської школи №12 подивились де ,як і в яких умовах працюють депутати Житомирської обласної ради.

Невеличку екскурсію 4 жовтня для них провели працівники виконавчого апарату обласної ради разом із керуючим справами апарату Іваном Толочком. Про це повідомляє прес-служба обласної ради.

Разом зі своїм вчителем історії Михайлом Сліпченком школярі пройшлись коридорами будівлі на майдані ім. С.П. Корольова,1, оглянули кабінети працівників виконавчого апарату, побували у прес-центрі, малій залі. А в сесійні залі учні провели невеличке сесійне засідання.

Їм коротко розказали про місцеве самоврядування, чим займається обласна рада, які питання можуть тут вирішуватись, хто такі депутати і як ними стати. Школярів ознайомили із структурою депутатського корпусу обласної ради, розповіли про хід підготовки пленарних засідань та роботу депутатів у комісіях.

Насамкінець дітлахи завітали до кабінету першого заступника голови обласної ради Сергія Крамаренка, який заохотив школярів обирати цікаві професії та навчатись,а згодом працювати в органах місцевого самоврядування.

1aaaaaaaaeks1

1aaaaaaaaeks2

1aaaaaaaaeks3

1aaaaaaaaeks4

1aaaaaaaaeks5

1aaaaaaaaeks12

1aaaaaaaaeks11

1aaaaaaaaeks13

1aaaaaaaaeks14