День народження «M Group Development» у Житомирі

Без категорії

4 листопада 2018 року на майдані ім. С. П.  Корольова відбувся грандіозний концерт з нагоди восьмої річниці «M Group Development». Свій День народження святкувала молода компанія-забудовник. За 8 років існування вона досягла неабияких успіхів: здобула перемогу в двох престижних номінаціях від щорічної премії «Український будівельний олімп» та отримала сертифікати переможця у двох номінаціях: «Провідний регіональний забудовник: стрімкий розвиток та прогресивні рішення» й «Вагомий внесок в розбудову європейського ринку житла».

За неофіційними даними, вітати «M Group Development» прийшло понад 10 тисяч жителів та гостей міста.

Святкування розпочалося о 18 годині із запального виступу гурту «МЕРІ». Лідер рок-гурту Віктор Винник задав  чудовий старт усьому дійству.

Шаленими оплесками глядачі зустріли групу «LAMA», котра виконала ряд  музичних композицій про кохання, налаштувавши на романтичний настрій кожного слухача.

Оголошував зірок та розважав глядачів ведучий Костянтин Станіславський. Саме з ним уся площа співала гімн України та «Червону Руту».

Під час святкування було розіграно подарунки від «M Group Development»: мультиварку, яка дісталася найшаленішій фанатці, та два сертифікати по 100 тисяч грн на нову квартиру компанії «M Group Development»,  які отримали переможці конкурсу найкреативніших ідей «На що ви готові заради виграшу?».

Своєрідним ліричним відступом стало вшанування пам’яті популярної житомирянки, акторки, душі нашого міста Марини Поплавської. Уся площа завмерла у хвилині мовчання. Ведучий Костянтин Станіславський прочитав вірш Ліни Костенко «Життя іде, і все без коректур…», а глядачі запалили ліхтарики в своїх телефонах.  

Розрядила атмосферу команда КВН «Вінницькі». Вони повернули глядачів «до життя» та зігріли душі присутнім гумористичними сценками та ситуаціями.

Майже під кінець свята на сцену піднявся директор з розвитку БК “M Group Development” Володимир Калин. Він подякував спонсорам свята, міському голові Житомира – Сергію Сухомлину, поліції та Національній гвардії, які слідкували за порядком та сприяли проведенню свята на високому рівні. Володимир Калин запросив усіх відвідати офіс «M Group Development» за адресою Бориса Тена 5,  який відкриється 6 листопада.

Завершила свято гостя, яка ще не була у нашому місті – чарівна співачка TAYANNA. Надзвичайно драйвовим та позитивним виступом вона запалила глядацьких натовп і подарувала усім хороший настрій.

Катерина Черній