У Києві в День ЗСУ ледь не висадили з автобуса Київ-Овруч інваліда 2 групи, учасника АТО

Суспільство

6 грудня в місті Києві на станції метро Академмістечко з автобуса на 17:10 який прямує до Овруча ледь не висадили інваліда 2-ї групи, учасника АТО.

Про це на сторінці у Фейсбук радника голови Овруцької РДА Віталія Юшкевича повідомили свідки події. За захисників України заступився Віталій Юшкевич.

“Ганьба тому диспечеру, який проживає в місті Овруч та працює на станції Академмістечко. Серед двух учасників АТО, які не встигли взяти пільгові квитки, був інвалід АТО 2-ї групи. Диспечер розпочав дискусію серед вояків, хто повинен вийти з автобуса. Ще б можливо було б зрозуміти, якщо б в автобусі не було б вільних місць (яких нарахувалось 12 вільних місць) та б була б велика черга.

Вчора 6 грудня наша Україна святкувала День Збройних Сил України і ця “……….”, колишній військовослужбовець, який би перший став на захист наших кордонів та передавав би свої знання тим молодим захисникам, які боронять наші кордони та суверенітет України, принизив їх до з’ясування хто з них  стане “одержувачем пільгового місця”. То я звертаюся до керівництва “Авто Світу”: “Чи можуть працювати такі “працівники”?” – зауважив Віталій Юшкевич.