Житомирські театрали збирають кошти на лікування онкохворої художниці

Без категорії

Житомирські театрали уже вдруге поспіль влаштовують благодійну виставу «Вікна 2.0» для того, щоб зібрати кошти на лікування талановитої художниці Олени Вус у якої виявили онкозахворювання.

Про це за інформацією сайту times.zt.ua повідомили у театр-студії «СЮР TUK».

За словами організаторів вистави, усі зібрані кошти підуть на лікування Олени.

«Під час першої вистави “Вікна” ми зібрали 6200 грн на її лікування і продовжуватимемо збирати на “Вікнах 2.0”, адже наша мета, як і минулого разу, творча та благодійна», – переконують житомирські театрали.

Вистава відбудеться 23 грудня о 18:00 у «Місцевому навколокультурному просторі» за адресою пров. Скорульського, 5.

Під час вистави актори розповідатимуть свої власні історії, які сплітатимуться в єдину канву – виставу-перформанс «Вікна 2.0».

«Ця вистава – трансформація першої версії “Вікон”, презентація якої відбулася 18 листопада. Доповнена та безліч разів пропущена через фільтри наших сердець, душ і мізків. Хитросплетіння емоцій, там, де поруч із сентиментальною довірливістю – тверезий прорахунок, де є місце для поезії та прози, музики та танцю. Першооснова, яка подарувала натхнення для реалізації творчого задуму – бажання поділитися своїм внутрішнім світом із тими, кому це цікаво. Також у виставі візьме участь житомирський музичний гурт Nothern Reeds», – розповіли у театр-студії «СЮР TUK».