8 БЕРЕЗНЯ НА ПОРОЗІ – ЧАС КУПУВАТИ ПОДАРУНКИ!

Без категорії

Шукаєш оригінальний подарунок до 8 березня? Ти прийшов за адресою.  Однак, варто пам’ятати, що найважливішим критерієм у виборі подарунку є його доречність. Що подарувати дружині, мамі, сестрі, подрузі, племінниці, колезі? Від якого сюрпризу вони будуть просто у захваті та які саме подарунки  жіноча частина населення вважає найбільш невдалими?

Рейтинг найбільш небажаних з точки зору жінок подарунків за даними сайту ukr.media можуть сміливо очолити всілякі жартівливі іграшки-сувенірчики, засоби по догляду за собою, які можуть натякати або нагадувати жінці про її недосконалість, тому всілякі засоби і пристосування для схуднення, антицелюлітні гелі і креми проти зморшок краще не купувати в якості подарунка. Вкрай небажаними для подарунка до 8 березня є кухонні аксесуари, штучні квіти, домашні тварини (подарована тваринка займає друге місце в списку найбільш непотрібних подарунків для дівчат).

Яких сюрпризів все ж таки чекають жінки на 8 березня? У виборі подарунка завжди варто пам’ятати одну просто істину – бажані подарунки – не обов’язково дорогі, а дорогі – не завжди є бажаними. Найпростішим та найочікуванішим  подарунком для жінок є букет живих квітів. Згідно з опитуванням КМІО, найбажаніший гостинець який хотіла б отримати жінка на 8 березня це квіти, турбота й увага. Більшість опитуваних жінок вважають, що безпрограшним варіантом дарунку є подарунковий сертифікат. Згадайте, куди ваша жінка мріяла сходити, що купити, але постійно шкодувала на це гроші. Придбайте подарунковий сертифікат в салон краси, фітнес клуб, на навчальні курси або в spa-центр.

Discount Shop BRO пропонує широкий вибір різноманітних сертифікатів зі знижкою у тренажерні зали міста, салони краси, масажні кабінети і сауни, магазини аксесуарів, на активний відпочинок та інші послуги, що неодмінно порадують жіночу частину населення.

До Міжнародного жіночого дня на сайті bro.zt.ua спеціально для вас підготовлені рубрики найкращих подарунків для найвродливішої частини населення. Серед величезного вибору подарункових сертифікатів ви неодмінно знайдете унікальний варіант для представниць жіночої статі. Розкішні spa-салони та сауни для витончених дам, тренажерні зали та фітнес-клуби для прихильниць активного способу життя, модні аксесуари, контактний зоопарк, навчальні курси для тих, хто любить відкривати нові горизонти. Тут є все і для всіх. Здивуйте свою дружину, маму, подругу, племінницю чи колегу по роботі неординарним сюрпризом, вийдіть за рамки буденності та стереотипності.

Зробіть 8 березня найнезабутнішим днем у житті своєї жінки.  Турбота, увага, яскраві емоції та позитивні враження – найкращий подарунок для будь-якої жінки. Подаруйте своїй коханій справжнє свято разом із Discount Shop BRO.

Discount Shop BRO – твій ідеальний подарунок.

Приємна новина! Ми працюємо для вас 8 березня з 09:00 до 19:00!

При необхідності, кур’єр доставить сертифікат саме 8 березня!

Не зволікай, а замовляй!

Сторінка у Facebook: www.facebook.com/broztua/.

Сторінка в Instagram: www.instagram.com/discountshopbro/.