Горе–активізм на Житомирщині призвів до смерті Даринки Макарчук, – звернення до Генпрокурора

Суспільство

НА ЖИТОМИРЩИНІ БАТЬКО ВБИВ СВОЮ 6-РІЧНУ ДОНЬКУ ТА СПАЛИВ ЇЇ В ГРУБІ

СУД ВИРІШУЄ, ЧИ ЗАЛИШАТИ ПІД ВАРТОЮ БАТЬКІВ, ЯКІ, ЙМОВІРНО, УБИЛИ 5-РІЧНУ ДИТИНУ

Генеральному прокурору України

Ю.В.Луценку

Шановний Юрію Віталійовичу!

Напередодні Дня захисту дітей, як Вам вже відомо, в Овруцькому районі Житомирської області сталася трагедія, що набула  широкого розголосу та резонансу в суспільстві, журналістських колах тощо. Зникла дитина, Макарчук Дарина, слідством розробляється версія щодо вбивства дитини батьком, Макарчуком Павлом, який дав відповідні покази.

Трагедії можна було б уникнути, якби дитина залишилася проживати у ДБСТ, куди дівчинка у 2015 році була влаштована після її вилучення від горе – батьків.

Однак через втручання «громадських активістів», представників телебачення та ЗМІ, які чинили потужний тиск на районні, обласні служби, на Мінсоцполітики, Уповноваженого ВР України з прав дитини, суд під впливом громадської думки прийняв рішення про повернення дитини батькам.

Парадокс: журналісти телеканалу 1+1 тоді кричали про повернення дитини біологічним батькам, а зараз нахабно звинувачують службу у справах дітей в тому, що сталося. Я був очевидцем цих подій!

Активну участь у цих психологічних катуваннях державних органів брав «активіст» із с. Фосня Овруцького району Олексій Кравчук (скан-копія листа та текст додаються).

Прошу приєднати до справи та дати правову оцінку діям такого «захисника дітей». Також, з огляду на зміст листа, висловлювання О.Кравчука на адресу представників органів державної влади і відповідні погрози, прийняти рішення про встановлення стану психічного здоров’я даної особи.

Чи не зависока ціна популістських заяв подібних активістів –  життя неповнолітньої дитини???

З повагою та вірою у справедливий розгляд та належне притягнення до кримінальної відповідальності винних осіб із числа громадських активістів,

Віталій Юшкевич, представник громадської преси (газета «Справедливість і правда»).

Додаток : на 7 арк.


перетворення рукописного введення в друкований текст Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини

пані Валерії Лутковській

Кравчука Олексія Олександровича

вул. Дружби, 25

Велика Фосня

Овруцького району Житомирської області

Шановна пані Валерія!

Хочу Вас поінформувати про одну шокуючи історію і прошу Вашого негайного втручання! Зараз важлива кожна година по суті.

В нашому районі в селі Листвин в гарній багатодітній родині Макарчука Павла, злочинно, служба у справах дітей ще рік тому вилучила маленьку доньку Даринку і віддали в прийомну сім’ю Коберників, які порнознімки дитини виставили в інтернеті  і це підтверджено і судами. В цій справі замішаний сільський голова с. Листвин. Служба у справах дітей РДА, заступник голови РДА Пальоний – ублюдок, перепрошую, та мусори.

Дитину банально хочуть продати за кордон! Сьогодні Овруцька мусорня залякує батька дитини, а прокуратура мовчить!! Знає про це губернатор І.Гундич і Міністр А. Рева, але все на місці. Суд в Овручі веде суддя Кулініч – це подонок, який ріс у мене в селі і я цю мерзоту знаю давно. Буде третій Майдан – я його особисто на гілляці почеплю і мені за це нічого не буде! Як і того Пальоного з РДА! Що би довго все не описувати – читайте сайт sbu.in.ua – розслідування житомирського журналіста Віктора Котенка, матеріал просто шокує. Там викладена вся документально підтверджена інформація. Вивчайте і негайно реагуйте – дитина в руках педофілів, а батьків залякують!

Матеріали є також і на блозі Олександра Коцюбка, члена Гр. Ради при ОДА на сайті zhzh.info – там розміщено звернення до губернатора, а віз і нині там. Взагалі в мережі достатньо матеріалів по цьому жахливому випадку.

Поінформували в Житомирі і місію ОБСЄ, Котенко та Коцюбко. Вважаю за потрібне і до Вас донести інформацію і вимагаю негайного реагування. Рятуйте дитину!

Прошу терміново і невідкладно створити робочу групу і виїхати до батьків дитини для допомоги. Підключайте прокуратуру, Уповноваженого по правах дитини М. Кулебу, спілкуйтесь з Віктором Котенком і припиняйте цю торгівлю дітьми – схема а сайті Котенка ( sbu.in.ua) розписана вся детально. Але поліція замість того, щоб одгати кайданки на посадовців, залякує батька кримінальним провадженням. Реагуйте і негайно, не скеровуйте заяву Грибану до Житомира – я категорично проти!  Цей колишній мусор прикриватиме своїх – він навіть моїх купу проваджень розвалив і про це знає Ірина Володимирівна Кушнір, цю справу тим паче розвалить, бо тут мусорня замішана.

Не робіть так, що би я. маючи ресурс фінансовий і необмежений, не привіз до Овруча пару сотень «друзів» і не розлупив ту мусорню і злочинну РДА. Повірте, мені за це нічого не буде!

Допоки, перепрошую, в цій країні блідота правитиме бал і продаватиме дітей?! Вихватили Даринку з сім’ї і знущаються над батьками! Родина на гарному рахунку в селі, ну і що, що багатодітна. Хіба це привід злочинно забирати дитину?

Тому вимагаю негайного реагування з Вашого боку!

Відповідь прошу надати у визначені терміни.

4.12.2017                                                                                                 /О.О.Кравчук/