підключити інтернет і телебачення київ

Інтернет і телебачення в Києві – головні переваги

Без категорії

Словосполучення «інтернет+телебачення» напевно багато хто чув. Але не всі знають, що воно означає. Це можливість переглядати улюблені телевізійні програми і фільми високої якості в будь-який час. На сайті компанії IPnet абонент може вибрати послуги інтернет і телебачення Київ по доступним цінам.

Переваги пакетної послуги «Інтернет+ТБ»

Інтернет і ТБ – це новітнє слово в області телекомунікації. Інтернет-формат дозволяє користувачу послуги контролювати процедуру перегляду телевізійних програм. Дана послуга має багато переваг через які абонентам варто її обирати:

  • Не потрібно витрачати час в пошуках кабельного провайдера і довго налаштовувати супутникову антену. Для того, щоб скористатися інтернет-телебаченням необхідний тільки доступ всесвітньої павутини.
  • Сервіс має інтелектуальну систему, яка може самостійно вибирати контент, враховуючи раніше переглянуті користувачем програми або фільми.
  • Наявність архіву. Ця функція дозволяє переглядати запис улюбленого концерту або матчу. Не потрібно підлаштовуватись під графік телевізійних програм.
  • Наявність електронної телепрограми.
  • Висока якість картинки на екрані.
  • Функція батьківського контролю. Діти, які залишаються самі, можуть вмикати дорослі канали, а ця функція дозволяє батькам встановити заборону на їх перегляд.
  • Економія коштів. Інтернет і телебачення в Києві від компанії IPnet в одному пакеті обійдеться абоненту значно дешевше ніж окремо платити за супутникове телебачення та інтернет.
  • Зручна система пошуку від компанії IPnet дозволяє швидко знаходити телепрограми, різні фільми серед відеотеки.
  • В оренду по доступній ціні клієнти отримують SMART приставку.

Інтернет-телебачення набирає великої популярності серед користувачів. Нове покоління телевізійного мовлення не обмежується стандартним списком каналів, як ефірне.

Одним із найбільших провайдерів Києва є компанія IPnet. Щоб скористатися їх послугами варто лише на сайті ipnet.ua залишити заявку. Клієнту потрібно тільки залишити заявку, вказавши телефон для зв’язку.  Абоненту передзвонить менеджер і назначить час, коли можна буде під’їхати в офіс для оформлення необхідної документації.

Своїм клієнтам компанія IPnet пропонує різні тарифи. Ціна пакетних послуг залежить від швидкості інтернету і кількості каналів, які можна переглядати.