В США нові бійні: мати загинула, затуливши собою немовля

Суспільство

Під час масового вбивства у супермаркеті в місті Ель-Пасо, штат Техас, загинула мати трьох дітей, яка затулила собою немовля.

Про це повідомляє ВВС.

24-річна Джордан Анкондо стала однією з 20 жертв стрілянини у супермаркеті Walmart, що сталася у неділю.

Її 19-річна сестра Лєта Джамровскі повідомила ВВС, що пані Анкондо купувала шкільні товари для своїх дітей, коли у супермаркеті Walmart відкрили вогонь по відвідувачах.

Мати впала на землю, затуливши собою свого двомісячного сина. Її сестра зазначає, що пані Анкондо “подарувала життя” сину.

Немовля зі зламаними кістками лікують в університетському медичному центрі Ель-Пасо.

Пізніше стало відомо, що техаський стрілок вбив і батька двомісячної дитини – Андре Анкондо. Смерть чоловіка підтвердив агентству AP його дідусь.

Як повідомляє Guardian, Андре Анкондо перед смертю затулив собою дружину з немовлям. У подружжя залишилося троє дітей віком п’ять років, два роки і два місяці.

За підозрою у вчиненні злочину в Ель-Пасо затриманий 21-річний американець, якого, зокрема, звинувачують у тероризмі і злочині на ґрунті ненависті. Йому загрожує смертна кара.

Окрім того, у ніч з суботи на неділю в США сталася ще одна стрілянина в штаті Огайо. Її жертвами стали дев’ять людей. Поліцейські застрелили нападника через 30 секунд після початку стрілянини.