КНП «Овруцька міська лікарня» Овруцької міської ради увійшла в рейтинг успішних підприємств України

Суспільство

Відповідно до заключення Національного бізнес-рейтингу в Україні КНП «Овруцька міська лікарня» Овруцької міської ради отримала престижну нагороду «Лідер галузі 2019» за значний внесок у розвиток підприємств галузі охорони здоров’я, високі результати діяльності. Досягнення лікарні відзначив Національний бізнес-рейтинг в Україні за результатами незалежного дослідження.

Лікарня зайняла 1 місце (золото) серед суб’єктів господарювання Житомирської області у номінації “Результативність та рентабельність” та 2 місце (золото) серед суб’єктів господарювання України за показником “Рентабельність реалізованих послуг” серед державних і комунальних підприємств України за результатами загальнодержавного економічного ранжування суб’єктів господарювання.

Такі результати отримав Національний бізнес-рейтинг, проаналізувавши показники внеску 329 783 українських підприємств у державний бюджет.

Основна послуга КНП «Овруцька міська лікарня» – забезпечення медичного обслуговування населення шляхом надання йому послуг вторинної спеціалізованої медичної допомоги. Ключова особливість ЛІКАРНІ – забезпечення профілактики, діагностики і лікування захворювань, медичний контроль та перебіг вагітності й ведення пологів і післяпологового періоду.

Директору КНП «Овруцька міська лікарня» Валентині Шубан присвоєно: нагорода “Керівник року 2019” — це результат її добросовісної роботи та співпраці з міською радою.

Національний бізнес-рейтинг в Україні вже 15 років аналізує роботу підприємств і відзначає нагородами тих, хто займає високі місця в галузевих рейтингах. Це сумлінні заклади, драйвери розвитку своїх галузей і економіки країни в цілому.