В Овручі скандал!

Суспільство
Працюючи певний час в Овруцькій міській раді під керівництвом Івана Ярославовича Коруда я дійшов висновку про те, що в повній мірі людина ця не відповідає вимогам стандарту вождя громади. Те, що він творить, змусило мене тоді звільнитися з міської ради. А ще на другому турі виборів голови міської ради він просив мене підтримати його. І я був певен, що він стримає свої обіцянки перед Овруччиною, але вкотре всі його слова розійшлися з діями. Але про все по порядку.
 
Так зокрема в поданому відео сюжеті подано один епізод обіцянок міського голови які він так і не виконав..
 
І тепер щиро кажучи жалкую, що підтримував таку людину, яка розвалювала те, що було зроблено людьми в багатьох сферах для розвитку Овруцької грамади і колишнього Овруцького району зокрема.
 
Наведу один приклад. Віднедавна починають звільняти тих людей які мали бажання працювати і робити покращення в сфері медичного обслуговування Овруччини. А на їх місця ставлять людей некомпетентних в медицині: електромонтерів, лісорубів, а можливо сталеварів. Це ганьба для самої медичної спільноти.
 
 
Це одне.
 
Не говорячи вже про те, скільки разів ми з ним їздили до малозабезпечених сімей і багатодітних родин. Бачив, як він з дітьми з тих родин спілкувався, проявляючи нібито співчуття і розуміння їх потреб. Але і не озброєним оком було видно, що то все лише слова і нічого щирого в тому немає.
 
Так зокрема і як в одному відео ми бачимо жінку ліквідатора ЧАЕС якій Іван Ярославович вже кілька років обіцяє привезти дрова. А між іншим, син цієї жіночки вже шість років боронить на Сході нашу країну, зокрема і спокійний сон Івана Ярославовича. У слідуючому матеріалі я розповім про зловживання Івана Коруда на компенсаціях жителям сіл, постраждалим від стихійних лісових пожеж. Зокрема про ту різницю виплат компенсацій жителям села Магдин в сумі 431 тис грн, а жителям с.Острови 51 тис.грн. Яка ж там різниця, цікаво, між постраждалими?
 
Думаю що ці та інші факти будуть в пригоді для звернення до Президента України та силових структур щодо протиправних дій Овруцького міського голови.
 
А може і мені самому варто виступити свідком у суді між Корудом і Кравчуком.
 
Адже абсурдність і нищівна діяльність його для Овруччини є видимою. І цим абсурдним свавіллям він ще і підставляє і голову Житомирської ОДА Віталія Бунечка і комісію, яка була створена по ліквідації стихійних лісових пожеж.
 
І сьогодні на безстрокову акцію протесту проти Коруда готові піднятися працівники медичної сфери, ветерани ліквідатори ЧАЕС, афганці. Веду перемовини з АТОвцями.
 
Вимоги у громадян рішучі – висловлення недовіри голові міської ради Івану Коруду в сесійній залі.
 
І це зробити громада зможе, політична воля Є! Я Віталій Юшкевич, готовий взяти на себе відповідальність Координатора суспільного супротиву. Досвід є, волю маємо.
 
І невдовзі буде відкрите кримінальне провадження. А мої друзі із ЗМІ не тільки області, а і України розповсюдять цю інформацію і вона набуде резонансу не тільки на обласному а і на всеукраїнському рівні. Бо для мене Справедливість – це є найголовніше кредо мого життя.