Каремати захистять вас від вогкості та холоду у поході, на рибалці, на пікніку

Відпочинок

Карематом називають спеціальні термоізоляційні килимки, які використовуються як інвентар для туризму та активного відпочинку. Під час пікніка, риболовлі чи походу такі килимки вбережуть від вогкості та переохолодження під час ночівлі чи відпочинку у наметі чи спальному мішку. Про каремати в Україні відомо давно, їх прототипами ще в недавні радянські часи були звичайні повстяні та імпортні надувні килимки компанії Karrimor.

Килимок Terra Incognita Pro Mat Reflect

Щоправда, на той час дістати фірмовий легкий та зручний надувний килимок було не кожному під силу. Повстяні килимки були дуже незручними і неефективними. Важкі, вони додавали ваги екіпіровці, швидко намокали, довго сохли. Сучасні килимки виготовляються з технологічних матеріалів — пінополіетилену або етиленвінілацетату. Оскільки ці матеріали характеризуються пористою структурою, килимки їх також називають «пінкою» або «ізоматом».

Це легкі вироби, що добре миються і швидко сохнуть, незамінні в поході. Сьогодні купити каремати з пінки не складно, у широкій різноманітності форми, фактури та кольору вони представлені до покупки у спеціалізованих торгових точках та інтернет-магазинах. Оригінальні каремати за вигідною ціною пропонує купити інтернет-магазин Terra Incognita. У нас ви знайдете практичні та красиві килимки для туризму — багатошарові та одношарові, в рулонах, складні, в чохлах або без них.

Які каремати можна придбати в інтернет-магазині Terra Incognita?

Якщо вам складно визначитися, який килимок необхідний, менеджери нашого магазину охоче підкажуть вам потрібну модель каремату. Якщо ж ви покладаєтеся на власний вибір, ми пропонуємо вам на вибір різноманітні моделі карематів від відомих брендів — AceCamp, Alexika, Black Diamond, Fjord Nansen, Isolon, Pinguin, Robens, Sea To Summit, Terra Incognita, Therm-A-Rest та ін.

Килимок самонадувний Terra Incognita Camper 3.8

Звичайно ж, на різні каремати ціна може бути різною, що залежить від кількості або товщини ізолюючих шарів килимка, його форми та якості виготовлення.

Пінний килимок (або ізолон, пінка)

Виготовлені із спіненого поліетилену (ізолону), пінні килимки мають найкращі теплоізоляційні властивості, вони дуже легкі міцні та недорогі. Не потребують особливого догляду, вони не бояться вогкості, води, перепадів температури, стійкі до вогню та механічного впливу.

Килимок, що самонадувається

Легкі і компактні моделі, що самонадуваються, є міцною анатомічною конструкцією з покриттям TPU, що характеризується наявністю спеціальних ромбовидних каналів пінополіуретанового наповнювача. Виготовлені із міцних тканин:

  • HONEY Rip Stop — для верхньої частини, забезпечує міцність спального місця;
  • OXFORD DITE — для нижньої частини килимка, має антиковзкі властивості, збільшує загальний термін експлуатації виробу.

У конструкції килимка передбачений надійний латунний клапан, в комплектацію входить чохол.

Надувний килимок

Для виготовлення цих легких та компактних килимків використовується міцна нейлонова армована тканина. Вони мають анатомічну форму, відмінні теплоізоляційні властивості і підвищену еластичність, тому здатні забезпечити максимальний рівень комфорту в наметі малого розміру і навіть у спальному мішку. Надування/здування забезпечується за рахунок вбудованого плоского клапана. У комплект килимка також входить спеціальний чохол.

Для різних видів спорту та активного відпочинку каремати купити в Києві та по Україні пропонує інтернет-магазин Terra Incognita. На сайті https://terraincognita.com.ua/ вигідна ціна, швидкість обслуговування та висока якість купленого виробу гарантовані кожному нашому покупцю!