Дорога М21 на Житомирщині – вкрита кригою

Суспільство

ВІДКРИТИЙ ЛИСТ

Мешканці Овруцької та Словечанської громад просять голову Житомирської обласної військової адміністрації Віталія Бунечка нагородити почесною грамотою ОВА голову Коростенської районної державної адміністрації Олега Рябого, за те, що в межах колишнього Овруцького району можна сказати з впевненістю, ворог з сусідньої Білорусії в разі наступу і танками не пройде до міста Коростень. І мешканці міста Коростень можуть спати спокійно. Бо дорога, що веде з Словечанської ТГ та Овруцької ТГ до н.п. Васьковичі, дорога М21 – вкрита кригою і на сьогодні громадський транспорт виходить ризикуючи безпекою власною та і життям мешканців громад. Тож сьогодні склалася така ситуація, що мешканцям громад через таке бездоріжжя не можливо потрапити до державних установ як обласного так і районного рівнів.

То якщо ті належні дорожні служби за якими закріплені ці дороги не в змозі забезпечити належну безпеку для учасників дорожнього руху то пропоную, щоб Коростенський районна державна адміністрація забезпечила автоперевізників хоча по декілька мішків піску не говорячи про різні суміші.

Та надати повітряний транспорт мешканцям громад тому, що не то що потрапити на прийом до голови Коростенської РДА не можливо а не в змозі і до лікарні потрапити в разі екстреної потреби.

З повагою і вітаннями з Різдвяними святами, побажанням здоров’я і скорошої Перемоги над російським ворогом.
Віталій ЮШКЕВИЧ