На Житомирщині у ДТП загинув водій легковика, пасажирка у лікарні

Без категорії

Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 серпня близько 04.40 в районному центрі. За попередніми даними водій автомобіля «ВАЗ-2110», 24-річний житель м. Овруча, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з кам’яним парканом.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

Унаслідок ДТП водій автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Пасажирка автомобіля, 21-річна місцева жителька, з тілесними ушкодженнями доставлена до лікарні.

Усі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Шановні водії! Поліція звертається до вас із закликом суворо дотримуватися Правил дорожнього руху і заходів безпеки під час керування автотранспортом. У поїздці зважайте на всі фактори, що можуть становити небезпеку для вас та інших часників дорожнього руху: час доби, освітленість проїзної частини, дорожнє покриття тощо. Обирайте таку швидкість руху, аби мати змогу постійно контролювати транспортний засіб і ситуацію довкола.