У Житомирі відбулася благодійна дитяча вистава «Крижане серце»

Культура

12 січня у Житомирі в приміщенні Міського палацу культури можна було насолодитися переглядом благодійної дитячої вистави «Крижане серце» для центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради.

Про це повідомляє сайт news.dks.com.ua.

«Сьогодні ми поєднали дві чудові події - премʼєру нашої нової вистави “Крижане серце” і добру справу - продемонстрували наше творче творіння для центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради. Це для вас, любі дітки, ми так старалися сьогодні. Ми щороку намагаємося вас дивувати. Це вже наша четверта вистава, яку ми підготували для наших маленьких глядачів. Цього разу ми також хотіли вразити діточок новим дійством, костюмами, постановкою, сценарієм, музичним супроводом вистави. Сподіваємося, що вам сподобалося, дітки. Вам сподобалося? (ред. на що маленькі глядачі схвально відповіли - “так”. Хочу сказати, що ми й надалі будемо продовжувати радувати глядачів новими виставами. І до зустрічі вже на нових виставах!)» – сказала режисер-постановник дійства Аліна Зубова.

«В першу чергу, хочеться зауважити, що сьогодні, мабуть, крижинки розтопилися в усіх серцях. Правда ж? Я впевнена, що коли наші дітки з такого раннього віку будуть вчитися робити добрі справи, тоді взагалі не буде людей з крижаними серцями, і в дорослому світі теж. Дуже дякуємо за таку чудову виставу усім, хто долучився до її створення та втілення у життя», - сказала у вітальному слові Тетяна Рясновська, вчитель-дефектолог центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Житомирської міської ради.

Варто зазначити, що багатьом вистава «Крижане серце» припала до душі. А особливо вона зачарувала наймолодших глядачів, які із захопленням спостерігали за всіма перипетіями, з я якими зіштовхувалися герої цього музично-танцювально-театралізованого дійства, а також за тим, як вони долали різні труднощі на своєму шляху. Дітки сміялися, веселилися і водночас хвилювалися та співпериживали юним акторам, які грали у благодійній виставі.

«Я прийшов сьогодні з мамою і татом. Мені дуже сподобалося на виставі. Дуже красиві костюми у акторів, дуже гарна музика лунала, а ще артисти красиво танцювали. Я сподівався, що все закінчиться добре у виставі: Анну вдастя спасти, а її сестра Ельза навчиться керувати своїми силами (ред. у виставі Анна та Ельза -це дві сестри, як і у відомому американському мультфільмі “Крижане серце”, про сюжет якого можна детальніше дізнатися тут)», -поділився враженнями від перегляду вистави 7-річний Андрій.

Також зауважимо, що до вистави долучилися й артисти балету з Клубу танцювального спорту «Данс Лайф» (ред. керівник Ольга Савицька). Своїми танцювальними номерами вони також допомагали створювати особливу, святкову атмосферу на цьому дійстві, завдяки якій можна ще хоча б трішки зберегти святковий різдвяно-новорічний настрій.

У виставі «Крижане серце» пролунали дуже важливі слова про те, що любов нас дійсно може спасти, вона творить дива, як це й трапилося за сюжетом вистави. І саме любов є тією потужною силою, котра здатна розтоплювати крижинки в людських серцях…

om 13011801 2

om 13011801 2om 13011801 2om 13011801 2om 13011801 2om 13011801 2om 13011801 2om 13011801 2om 13011801 2om 13011801 2om 13011801 2