З 1 по 10 жовтня Житомир голосуватиме за проекти Бюджету участі

Без категорії

Прийди та проголосуй з 1 по 10 жовтня до Житомирської міської ради, Корольовської районної рада, Богунської районної ради.

Загальна сума бюджету участі у 2018 році становить 15 219 100 грн. Всього до загальноміського голосування допущено 79 проектів  (https://zhytomyr-budget.e-dem.in.ua/#/). Проекти-переможці будуть реалізовані у 2019 році, повідомляє сайт міської ради.

Обрати найкращі проекти ти можеш двома способами.

Проголосувати на сайті Житомирської міської ради https://zhytomyr-budget.e-dem.in.ua/#/:

Авторизація голосуючих здійснюється в електронній системі за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП), BankID або паспорта громадянина України в пунктах для голосування.

Проголосувати за проект мають право особи за наявності паспорта громадянина України, які відповідають одному із зазначених критеріїв:

– місце проживання особи зареєстроване у місті Житомирі, що підтверджується відміткою в паспорті чи довідкою;

– особа навчається у місті Житомирі, що підтверджується паспортом та студентським квитком або іншим документом, що підтверджує факт навчання.

Одна особа має проголосувати за два малих та два великих проекти. Автор проекту не може проголосувати за свій проект.

Проголосувати в пунктах для голосування:

Прийди в пункт голосування – до Житомирської міської ради, Корольовської районної рада чи Богунської районної ради. Покажи консультанту паспорт та документ, що підтверджує приналежність до міста Житомира (реєстрація в місті Житомирі/студентський квиток). Вибирай проекти зі списку і голосуй за ті ідеї, які, на твою думку, є найпріорітетнішими для покращення міста.