Житомир, зустрічай! Концерт Atomic Simao і Northern Reeds

Культура

Осінь у Житомирі обіцяє бути багатою на культурні події. 6 жовтня відбудеться концерт українського гурту, що виконує рідкісний інструментальний психоделік-джаз, Atomic Simao.

За 5 років наполегливої ​​роботи колектив уже встиг випустити три альбоми, два з яких на вінілі, на грецькому лейблі Cosmic Eye Records. Група названа «відкриттям року» на фестивалі Koktebel Jazz Festival і отримала звання «Кращої андерграунд групи року» за версією журналу cultprostir.ua, а також звання «Альбом Року» за версією Karabas Live. За такий короткий час вони встигли взяти участь в американській space-rock компіляції разом з CAN, виступити тричі з Red Snapper і зіграти на розігріві у The Herbaliser, Psychic TV, Telepopmusic і Tony Allen, а у 2017 році представляли Україну на SZIGET Festival. Зовсім нещодавно у групи вийшов новий сингл, у цьому році хлопці планують представити ще один альбом.

Окрім виступу хедлайнера, на вас чекає виступ гурту з Житомира Northern reeds. Їх стиль виконання -це коктейль, який містить в собі: trip-hop, downtempo, leftfield-bass елементи jazz і drum n bass, а звучання підкорює своєю глибиною.

Колектив з’явився в січні 2018, і вже цієї весни виступав у Житомирі на фестивалі джазу і блюзу «JAZZOMIR» разом з Gregory Boyd (із Данії) і джазовим піаністом Олексієм Пєтуховим зі своїм тріо.

Приходь і проведи суботу з користю!

Місце зустрічі: 6 жовтень 19.00, Місцевий навколокультурний простір, провулок Скорульского 5. Квитки від 100 грн.

Інформаційний партнер РА «Кран» розігрує 4 білети на концерт, пропонуємо взяти участь, детальніше на офіційних сторінках у Facebook та Іnstagram.

Детальніше https://www.facebook.com/events/246198482707420/?active_tab=discussion