Розенблат притягує до суду Циганчук

Без категорії

Андрушівський районний суд Житомирської області розгляне справу за позовом народного депутата України Борислава Розенблата до Наталії Циганчук, яка в прямому ефірі популярного ток-шоу озвучила інформацію, що зашкодила честі, гідності та діловій репутації нардепа.

25 березня 2016 року Борислав Розенблат був запрошений у студію «Шустер Live»для обговорення проблеми незаконного видобутку бурштину. Під час прямого включення з Олевська виступила Наталія Циганчук, яка озвучила інформацію про те, що народний депутат володіє 92 гектарами землі в селі Лопатичі Олевського району і саме тому він зацікавлений, щоби законопроект про легалізацію бурштину був прийнятий.

У свою чергу Борислав Розенблат заявив, що інформація, озвучена Циганчук, є брехнею, але він готовий скласти мандат депутата Верховної Ради, якщо вона зможе навести докази зворотнього:

«Її заява про те, що в мене є 92 гектари землі в Лопатичах, – маячня. Я дуже хочу, щоб це перевірило НАБУ. І якщо дійсно я маю хоча б один гектар землі на Олевщині, я тут офіційно і відповідально заявляю, що складу свій мандат народного депутата. Те, що трапилося на ефірі, стало останньою краплею. Ігнорувати ці наклепи і безпідставні звинувачення я більше не буду. У пані Наталії Циганчук є два тижні на те, щоб вибачитися і так само публічно заявити про те, що вона збрехала. Якщо ж ні – я йду до суду», – сказав тоді нардеп.

Проте Наталія Циганчук не вибачилась і не спростувала інформацію, яку озвучила у прямому ефірі ток-шоу. 

Пояснити свою позицію Наталія Циганчук зможе на засіданні суду, яке відбудеться в приміщенні Андрушівський районний суд Житомирської області 21 вересня об 11.00.

№ Справи: 272/542/16-ц

Суддя Чуб І. А.